TV-stjerne anmelder voldtekt

Natt til lørdag tok den unge TV-stjernen pirattaxi i Oslo. Frivillig skal hun ha blitt med sjåføren på «nachspiel». Til politiet sier hun at hun ble dopet og voldtatt, før hun naken flyktet og banket på hjemme hos en prest på Oslos vestkant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er anmeldt. Politiet tror på kvinnens forklaring, men har lagt lokk over etterforskningen.

- På grunn av sakens karakter og ut fra etterforskningsmessige hensyn kan jeg ikke kommentere saken, var alt politiinspektør Gunnar Larsen ville si i går.

Nachspiel

Ifølge den unge kvinnen hadde hun vært på byen og skulle hjem.

I Rosenkrantz' gate i Oslo sentrum har hun hoppet inn i en piratdrosje og bedt mannen å kjøre henne hjem.

Men istedenfor å bli kjørt hjem, fikk den unge kvinnen tilbud om å bli med på et «nachspiel».

Dagbladet får bekreftet at hun skal ha forklart til politiet at hun frivillig ble med på festen. Den unge kvinnen har fortalt at hun ble dopet ned på tabletter og deretter voldtatt.

Rømte naken

Hva som deretter har skjedd er noe uklart, før flere personer våknet av ville skrik i en gate på Oslos beste vestkant.

Vitner Dagbladet har snakket med forteller at den unge kvinnen var hysterisk og livredd da hun kom løpende naken i gata.

- Rundt halv seks lørdag morgen våknet jeg av et forferdelig hyl. «Hjelp, hjelp, det er en gal mann etter meg! Slipp meg inn,» skrek det fra gata.

Fikk hjelp

- Like etter begynte det å ringe på dørklokka mi. Jeg slapp henne inn. Jeg hørte også at naboer sprang ned trappa og tok imot kvinnen, sier en av dem som bor i boliggården der den unge skuespilleren søkte ly.

I desperasjon skal kvinnen ha skreket høyt hvem hun var, hva som hadde skjedd og at hun har en profilert rolle på TV.

Beboerne, blant annet en fysioterapeut og en prest, tok seg av den unge kvinnen. De forsøkte så godt de kunne å roe henne ned, og hjalp henne med klær før de varslet politiet.

Tror på kvinnen

Ifølge politiet var kvinnen i sjokk, og klarte ikke å gjøre rede for hvor voldtekten skulle ha skjedd.

Etter først å ha forsøkt å finne leiligheten hvor hun skal være dopet ned og voldtatt av mannen som kjørte pirattaxi, ble kvinnen kjørt til voldtektsmottaket ved Oslo legevakt.

Vaktleder Johan Gundersen ved ved Oslo politidistrikt sa i helga at politiet ikke har grunn til å tvile på den unge kvinnens historie.

I mars i år var den unge kvinnen innblandet i en liknende historie. Også dette forholdet er registrert av politiet og blir etterforsket.

  • Dagbladet har vært i kontakt med TV-stjernen. Hun ønsker ikke å kommentere saken.
PRAIET PIRATTAXI: Her i Rosenkrantz' gate, et steinkast fra Carl Johans gate, tok tv-stjerne pirattaxi.