TV-stjerne drepte TV-stjerne

Mario Bezares og Paco Stanley var TV-stjerner i samme program i Mexico. Nå er Stanley død og Bezares arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble Bezares arrestert for drapet på sin kollega i juni. Også to av Bezares' assistenter, en vertinne på TV-programmet til Bezares og Stanley, og en kriminell som utførte selve drapet, ble arrestert.

Komikeren Stanley, som hadde en rekke populære musikk- og komedie-progammer på TV sammen med Bezares, døde i en skur av kuler mens han satt i bilen sin utenfor en restaurant ved Mexico by i juni. En tilfeldig forbipasserende ble også drept.

Det dristige drapet på høylys dag var et sjokk for mexicanerne, som fra før var stadig mer bekymret for økende kriminalitet i hovedstaden.

Ifølge statsadvokaten i Mexico by, Samuel del Villar, ble Stanley drept på grunn av narkotikagjeld, og Bezares skal ha medvirket for å få sin egen narkotikagjeld slettet.

Statsadvokaten ga også ordre om at narkotikatrafikanten Luis Amezcua blir holdt i fortsatt forvaring, siktet for å ha gitt ordre om drapet på grunn av gjelda.

Del Villar sa at Stanley også hadde forbindelser til en annen av Mexicos store narkotikatrafikanter, Amado Carrillo Fuentes.

(NTB/AFP/Reuters/Dagbladet :på nettet)