TV-stjerne vil ikke forklare seg

Den unge kvinnelige TV-stjernen som hevdet at hun ble voldtatt for andre gang sist lørdag, har ikke villet forklare seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først anmeldte den unge kvinnen to voldtekter, deretter skjelte hun ut politimennene som ikke gjenkjente henne som TV-stjerne. I går kveld ville hun ikke snakke med Dagbladet.

Men ifølge Nettavisen hevdet kvinnen i går at hun verken var blitt dopet ned eller voldtatt.

To anmeldelser

- Hva denne kvinnen sier til Nettavisen, vil jeg ikke kommentere. Jeg forholder meg til anmeldelsen hun ga til politiet i helga, sier jourhavende jurist Jens Olav Sæther ved Oslo politidistrikt.

Det var onsdag Dagbladet meldte om TV-stjernen som hadde blitt voldtatt to ganger på Oslos vestkant. Første gang natt til lørdag 18. mars og nå sist natt til lørdag 25. november.

Dagbladet er kjent med at kvinnen minst to ganger er bedt om å komme til politiet for å utdype sine voldtektsanmeldelser.

Løp naken

Den unge kvinnen kom ved fem-tida natt til lørdag løpende naken nedover ei gate på Oslos beste vestkant. Ifølge flere vitner ropte hun:

«Jeg er TV-stjerne! Jeg er TV-stjerne! Hjelp, jeg har blitt voldtatt!»

Hun ble deretter tatt hånd om av en prest og en fysioterapeut, som tilkalte politiet. Først forklarte hun seg for to uniformerte konstabler, som tilkalte to etterforskere fra kriminalvakta. Hun skal ha reagert svært negativt på at de to erfarne polititjenestemennene ikke gjenkjente henne.

Sammen med politiet forsøkte kvinnen å påvise stedet hvor hun angivelig skulle ha blitt voldtatt. Hun klarte ikke å finne tilbake til leiligheten.

Den unge kvinnen ble deretter kjørt til voldtektsmottaket ved Oslo legevakt.

Politiet stusser

Politiinspektør Gunnar Larsen var i går ikke tilgjengelig for Dagbladet, men til Nettavisen sier han:

- Vi har ikke hatt noen grunn til å tvile på den unge kvinnens historie, men stusser selvsagt over at hun ikke har møtt som avtalt for å forklare seg om forholdet.