- TV2 prøver å legge skylda på Canal Digital

Men TV 2 mener Canal Digital er vanskelige.

UENIGE: Kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy (t.v.), og produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-TV kom ikke til enighet om ny avtale. Foto: Jacques Hvistendahl / Steinar Buholm / Dagbladet
UENIGE: Kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy (t.v.), og produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-TV kom ikke til enighet om ny avtale. Foto: Jacques Hvistendahl / Steinar Buholm / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ved midnatt ble det klart at forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital hadde brutt sammen. Som konsekvens mister Canal Digital-kunder tre TV2-kanaler.

Det er uvisst hva som skjer videre nå, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy, til NTB.

- Vi har gjort det vi kan for å få dette til. Canal Digital spurte ved midnatt om de kunne få ett døgn til for å tenke seg om. Det fikk de. Skriftlig. Likevel valgte de å bryte forhandlingene, sier Rune Indrøy.

- Vi tror at Canal Digitals kunder har liten forståelse for dette.

Canal Digital ønsket på sin side å fortsette forhandlingene i en lengere periode.

- Vi ønsket å fortsette forhandlingene i en 14-dagers periode til. Dette avslo TV 2 blankt. Vi fikk et forslag om å fortsette et døgn til, men det ville ikke ført oss videre, sier produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-TV til Dagbladet.

Trusler Kommunikasjonsdirektør i TV 2 Rune Indrøy forteller at de torsdag klarte å bli enige med Canal Digital om både pris og andre vilkår for en ny avtale, som ville gitt Canal Digitals kabelkunder tilgang til alle TV 2-kanalene og flere nye tilleggstjenester. Problemet var nye krav fra Telenor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer