Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

TV2-sjefen begynner i Braathens

TV2s markante sjef Arne A. Jensen slutter i tv-kanalen. Jensen sa opp jobben for å begynne som ny toppsjef i Braathens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arne A. Jensen har vært sjefredaktør og administrerende direktør under tv-kanalens opptur de siste åra. I dag offentliggjorde han at han trekker seg fra tv-sjefsjobben for å begynne i en ny toppjobb. Jensen skal begynne som ny konsernsjef i Braathens.

TV 2-ansatte er overrasket

- De ansatte er veldig overrasket og synes det er synd at Arne slutter, sier informasjonssjef i TV 2, Rune Indrøy.

I følge informasjonssjefen har Arne A. Jensen vært veldig godt likt blant sine medarbeidere i tv-kanalen. De fleste Indrøy har vært i kontalkt med beklager sterkt at sjefen slutter.

- Jensen har vært godt likt samtidig som han har levert gode resultater til eierne, sier Indrøy.

Det er ikke bestemt hvem som tar over som ny TV2-sjef.

- Det er helt åpent, men folk er svært spent. Har man hatt en sjef som har gjort en så god jobb, er det naturlig at det blir spenning rundt etterfølgeren. sier Indrøy.

Det er heller ikke klart når Jensen tiltrer sin nye stilling.

Beklager at Braathen slutter

Erik G. Braathen fortsetter som konsernsjef i Braathens fram til Jensen tiltrer, noe som ifølge selskapet vil skje så snart det er praktisk mulig.

- Styret er meget tilfreds med at Arne A. Jensen har akseptert tilbudet om å overta som ny konsernsjef. Samtidig beklager jeg at Erik G. Braathen fratrer, sier Braathens styreformann Lars A. Christensen til NTB.

Ifølge Christensen signaliserte Erik G. Braathen i fjor vår at han vurderte å fratre som konsernsjef i løpet av et par års tid. I oktober i fjor tok han den endelige beslutningen og ba om avløsning. Erik G. Braathens fratreden får ingen innvirkning på Braathen-familiens eierandel på 38 prosent i selskapet.

(Dagbladet :på nettet)

GÅR: TV2-sjef Arne A. Jensen går fra TV2 til Braathens.