TV2 snur etter massiv kritikk

Men det er ikke sikkert Morten får bli med i Norske Talenter likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som Dagbladet har skrevet om tidligere, gikk Morten Lüthcke (45) videre fra første runde i underholdingsprogrammet Norske Talenter. Noen dager før hans andre audition fikk han beskjed om at han ikke kunne komme likevel. Grunnen var at det ikke var plass til rullestolen hans.

Saken fikk blant annet handikapforbundet og politikere til å reagere kraftig, og nå har produksjonsselskapet Monster Entertainment og TV 2 snudd i saken.

- Vi har hele tiden ønsket å få Morten med på audition, men vi fant ingen løsning på å få han inn i lokalet. Vi vurderer nå flere alternativer, men jeg er sikker på at vi finner en løsning, sier presseansvarlig i TV2, Kari Austefjord, til Dagbladet.

Blir vanskelig TV 2 har nå tilbudt seg å ordne alt det praktiske med transport og lignende, men det er ikke sikkert det lar seg gjøre.

- Hvis jeg skal ut på en slik tur, er det nødt til å planlegges nøye. De har spurt om jeg kan komme på fredag, men det er nesten umulig siden jeg ikke har noen til å bli med meg, sier Morten.

På grunn av Mortens respirator er han nødt til å ha med seg en hjelpepleier som blant annet kan kjøre bilen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer