TV2-trusler mot parkeringsselskap

BERGEN (Dagbladet): Ansatte i TV2 sender parkeringsbot-klager på TV-kanalens egne brevark. Noen truer også med «TV2 hjelper deg» i håp om å få slettet bøtene. Klubbleder Davy Wathne raser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BEKLAGER: Klubbleder Davy Wathne i TV 2 beklager sterkt at noen av hans kolleger skal ha truet Bergen Parkeringsselskap.

- Vi er i en glassbolle hele tida og må opptre ryddig. Hvis TV2-medarbeidere får parkeringsbøter, må de betale for seg. De hyggelige og imøtekommende parkeringsvaktene som kommer hit, må aldri bli sjikanert. Å true med andre programskapere er langt over grensen, sier Davy Wathne til Dagbladet.

Nyheten om bråket i kanalen fikk du ikke se i deres egne nyhetssendinger i går. Det var nemlig Bergensavisen som fortalte sine lesere at mange bruker sin TV2-status for å presse parkeringsselskapet til å slette bøter som er skrevet ut.

Brev til ansatte

I går sendte ledelsen i TV-selskapet et brev til alle sine ansatte i Bergen der de påpeker at disse tilfellene er å anse som et grovt tillitsbrudd mellom arbeidstaker og arbeidsgiver og ødeleggende for TV2's renommé.

- Vi har ikke ført statistikk over klagene fra TV2-medarbeiderne, men det må være sju-åtte personer som har sendt klager på TV-selskapets egne brevark i år. I løpet av de to siste åra vil jeg tro at det kan være 15 personer. I tillegg kommer en del muntlige klager, sier avdelingssjef Helge Hermansen i Bergen Parkeringsselskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer