Tvang seg inn og voldtok kvinne

En kvinne skal ha blitt voldtatt i Hertug Skulesgate i Oslo, etter at hun åpnet for en mann som banket på døren. Politiet jakter nå på gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen skal  ifølge kvinnens forklaring ha banket på døra til leiligheten, før han trengte seg inn til kvinnen som bor i Hertug Skulesgate på Tøyen i Oslo.

Kvinnen skal være i midten av 30-åra.

Politiet fikk inn meldingen 14.06.

- Vi er på stedet og sikrer spor akkurat nå, sier operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet jakter nå på gjerningsmannen.

- Mannen skal være 175 cm høy, se ut som han er over 30 år og ha på seg en 70-talls boblejakke - skitten sådan, sier Jørstad. 

Mannen skal være etnisk norsk.

Ingen var pågrepet ved 15.45-tiden. Kvinnen er på Legevakten, der politiets etterforskere skal prate med henne etter at hun er blitt undersøkt.

De siste ukene og månedene har det vært flere stygge voldtekter i Oslo. For noen uker siden skal en kvinne ha blitt voldtatt i Hagegata på Tøyen, ikke langt unna Hertug Skules gate.

ÅSTEDET: Politiet er på stedet der en kvinne skal ha blitt voldtatt i ein egene leilighet i ettermiddag. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET
ÅSTEDET: Politiet er på stedet der en kvinne skal ha blitt voldtatt i ein egene leilighet i ettermiddag. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer

(


Dagbladet.no kommer  med mer.

Tvang seg inn og voldtok kvinne