Tvang søsken til å ha sex foran publikum

Kvinne (29) tvang søsken til å danse og ha sex med hverandre foran publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Shauntel Mayo (29) fra Tyler, Texas er dømt til livsvarig fengsel etter å ha tvunget tre søsken på 7, 6 og 5 år til å utføre seksuelle handlinger på partnerbytteklubben Mineola Swingers Club, ifølge Tyler Paper og Sky News..

Juryen brukte hele fire minutter på å finne Mayo skyldig og hun ble dømt til livsvarig fengsel samt en bot på 51 017 norske kroner.

Dopet barna ned

Ofrene i saken vitnet i retten om hvordan Mayo og hennes 36 år gamle kjæreste, Jamie Pittman, allerede i 5-års alderen lærte dem å danse og å utføre seksuelle handlinger.

- De lærte oss seksuelle ting... som hvordan å ha sex med hverandre, sa den ni år gamle jenta i retten.

Mayo skal ha gitt barna med narkotika som de kalte "tulle-piller" og tvunget dem til å danse og ha sex med hverandre foran et publikum.

- De sa at hvis vi sa til noen hva vi gjorde ville de skade oss.

Mayo ble dømt av retten for å ha deltatt i organisert kriminalitet og for seksuelle handlinger med barn.

I retten: Shauntel Mayo (29) ble dømt til livsvarig fengsel etter å ha tvunget tre søsken til å danse og ha sex med hverandre foran et publikum. Foto: TylerPaper.com photo by Jaime R. Carrero
I retten: Shauntel Mayo (29) ble dømt til livsvarig fengsel etter å ha tvunget tre søsken til å danse og ha sex med hverandre foran et publikum. Foto: TylerPaper.com photo by Jaime R. Carrero Vis mer

Retten brukte seks minutter på å tildele Mayo hele dommen som lød på livstid med 25 år betinget fengsel. Kjæresten, Jamie Pittman, ble dømt i mars.

Sex-rom

Partnerbytteklubben, eller swinger-klubben, ble satt under etterforskning allerede i 2005 og barna skal ha danset og utført de seksuelle handlingene i det som ble kalt "the sex room" eller "sex-rommet". Døren til rommet skal ha hatt blomster og blader malt på seg.

Det ble også funnet et rom med badekar og boblebad i. På døren skal det ha stått: "no sex in the bathroom, please" eller "vær så snill og ikke ha sex i vannet". Det ble også funnet en barnekrybbe og barneklær i klubben.

Tvang søsken til å ha sex foran publikum