Tviler på polititeori

Fire nye vitner hjelper ikke politiet i teorien om at den siktede drosjesjåføren først banket opp og deretter kynisk kjørte over Johnny Øvergård.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De nye vitnene, som var passasjerer like etter den mulige overkjørselen, har nemlig fortalt politiet at de ikke oppdaget noe spesielt.

Politiet konsentrerer all etterforskning rundt drosjesjåføren. Politiet hevder at han først var i slåsskamp med Johnny Øvergård, deretter kjørte over småbarnsfaren og noe seinere plukket opp fire nye passasjerer.

Hjelp fra Kripos

- Vi har absolutt grunn til å tro at de massive hodeskadene er forenlige med påkjørsel av en bil, sier politiinspektør Jon Letnes ved Romerike politidistrikt.

Politiet på Romerike har fått hjelp av Kripos til å analysere drosjen. De håper analyser av bildekkene til drosjen kan avsløre den siktede drosjesjåføren.

Politiets kronvitner har sett en slåsskamp mellom drosjesjåføren og Øvergård, men politiets problem er at de til nå ikke har noen vitner som har sett den påståtte overkjørselen.

Ingenting sett

Drosjesjåføren har forklart at han plukket opp fire passasjerer på Skedsmokorset, etter at han hadde forlatt en beruset Øvergård på Frogner.

Passasjerene er nå avhørt av politiet. De så verken blodspor på drosjen, blodflekker på drosjesjåføren eller noe annet som kobler ham til den påståtte ugjerningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer