Flommen i Tennessee:

Tvillingene døde:
- Jeg sviktet dem

Flomvannet strømmet inn i leiligheten til familien på seks, og røsket de sju måneder gamle tvillingene ut av farens armer.

REVET VEKK: Flomvannet strømmet inn i leiligheten til familien på seks, og røsket de sju måneder gamle tvillingene ut av farens armer. Video: WTVF-TV / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Matthew Rigney og Danielle Hall mistet sine to tvillingbabyer til flommen som lørdag rammet de sentrale områdene av delstaten Tennessee i USA.

- Jeg hadde tvillingene i armene mine, Brayla (19 måneder) på hofta, og Maleah (5) viklet rundt halsen min, forteller Matthew Rigney til den lokale TV-kanalen WTF-TV mens han skjelver i stemmen. Dette skriver Sky News.

De sju måneder gamle babyene ble røsket ut av farens armer da vannet strømmet inn i leiligheten i Waverly.

- Vi ble fanget

Flommen som traff Tennessee lørdag har hittil krevd minst 21 menneskeliv, og flere titalls er savnet. Dette skriver NTB.

Den sørgende faren forteller til den lokale TV-kanalen WTVF-TV at han føler at han sviktet tvillingbabyene som døde i flommen.

- Vannet trakk oss under da det traff oss - alle sammen, og vi ble fanget under en seng, sier han.

Han forteller at vannet knuste glasset i inngangsdøra og fosset gjennom leiligheten.

- Fortell meg at de lever

- Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne ha gjort, jeg skulle ønske jeg bare hadde blitt der - jeg visste ikke om hele huset var i ferd med å kollapse over oss, sier han, og bryter ut i tårer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer