Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Tvillingene er nettopp født, men de vet det kanskje ikke ennå»

Utrolig video viser hvordan tvillingene koser i mammas mage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen av de nyfødte tvillingene som koser og kjæler på hverandre er sett over fem millioner ganger denne uka. Det er sykepleier Sonia Rochel (51) som har lagt ut videoen og hun mener hennes spesielle «babyspa» viser hvordan tvillingene har det i mors liv.

Som amerikanske Today skriver: «Tvillingene er nettopp født, men de vet det kanskje ikke ennå»

Tvillingene i videoen er noen dager gamle når de får oppleve Sonia Rochels babyspa ved Clinique de le Muette i Paris i Frankrike.

Rochel, som er barnesykepleier, koser og gir massasje til de små babyene mens de får bade og høre på avslappende musikk. Rochel ønsker å vise med videoen hvor fint det kan være for de små å få kose seg i babyspaen hennes.

Rochel er selv bestemor til seks og sier at hun fikk ideen om babyspa da hun tok en dusj og merket hvor deilig det er at vannet renner over ansiktet. Hun bestemte seg for å teste teknikken på nyfødte og merket hvordan vannet fikk dem til å bevege seg akkurat slik de gjør i mors liv.

Sykepleieren mener at nyfødte babyer fortsatt har minner om hvordan det var i mammas mage.

Sonia Rochel anbefaler forøvrig ikke amatører å bruke teknikken med å la vann renne over ansiktet til små barn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media