Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tvillinger fikk tvillinger

Ashlee og Andrea (21) fikk to gutter hver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tvillingsøstrene Ashlee Spinks og Andrea Spinks Springer ble i går mødre til hvert sitt par tvillingbrødre, skriver AP.

- Det er en velsignelse. Det er vanskelig nok for mange mennesker å bli gravide, og spesielt med tvillinger, sier en lykkelig Springer fra sykehussenga.

Tvillingfødslene inntraff med en times mellomrom, i begge tilfeller med planlagt keisersnitt.

Var gravide sammen

De toeggede tvillingsøstrene var seks måneder inn i svangerskapene sine da de begge fikk vite at de skulle ha tvillinger, og at terminen var 1. januar.

Ashlee Spinks, som bor i Indianapolis i Indiana, reiste for noen uker siden til søsteren Andrea som bor i Conyers i Georgia. Mandag kom Spinks forlovede Bert Means til byen, klar for gårsdagens doble dobbeltfødsel.

- Begge tvillingparene har det bra, forteller doktor James Dopson, som ledet begge fødslene.

Han har vært fødselslege siden 1981, men aldri opplevd noe som dette.

En- og toeggede

Andrea fikk eneggede tvillinger som veide like drøye 1,8 kilogram hver. Ashlee fikk toeggede tvillinger som veide 2,5 og 3,3 kilogram.

Ingen av søstrene skal ha brukt spesielle medikamenter for fruktbarhet, men de har flere tvillingpar i slekta.

Springer sier hun håper de får et like nært forhold som hun og søsteren hadde i oppveksten. Og familien gleder seg allerede til ettårsdagen neste desember.

- Det kommer til å bli en diger bursdagsfest, sier Andrea Spinks Springer.

BRØDRENE SPINKS:</B> De toeggede tvillingene Brian Chemar Spinks (t.v.) og Brent Cortez Spinks ble født på Northside Hospital i Atlanta i går. Samme dag fikk de to eneggede tvillinger som fettere på samme sykehus.
TVILLINGMØDRE: Ashlee Spinks (t.v.) og Andrea Spinks Springer fotografert i Conyers i Georgia på mandag. I går fødte begge tvillinger.
OPPSTYR:</B> Andrea Spinks Springer tar imot pressen fra sykehussenga etter keisersnitt-fødselen i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media