Tvillinger stanset fly

ANCHORAGE: Cynthia og Crystal Mikuta er eneggede tvillinger. Men ikke bedre venner enn at de begynte å slåss på flyet. De endte i håndjern.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jumbojeten var på vei fra Alaska til Kina torsdag, da søstrene begynte å krangle. Det gikk så voldsomt for seg at besetningen måtte gripe inn, melder CNN.

En flyvertinne forsøkte å roe gemyttene, men Cynthia slo henne i ansiktet. Da hadde flyet vært fire timer i lufta.

Da annenpiloten ba de to passasjerene fra Michigan sette seg ned og holde fred, fikk også han et slag i hodet. Cynthia fikk håndjern på, mens Crystal svarte med å ta kveletak på en annen flyvertinne. Hele tida haglet det med skjellsord fra de tvillingene.

Det endte med at boeingen måtte gjøre vendereis til Anchorage, der de 22 år gamle kvinnene ble arrestert. De risikerer streng straff.

Jumboen kunne først gjenoppta ferden fredag, fordi reglementet krever hviletid for mannskapet. I mellomtida ble de resterende passasjerene påspandert en retur. Uten tvillingsøstre.

FLYMISS: Tvillingene Chrystal (bildet) og Cyntha Mikula (22) var på vei til en missekonkurranse i Shanghai da de gikk amok. <br>Foto: SCANPIX