Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tvillingsøstre (4) livstruende skadd av far

Forsøkte å drepe sine tvillingdøtre med kniv på sykehus.

LIVSTRUENDE SKADD: To fire år gamle tvillingsøstre skal ha blitt knivstukket av sin egen far på en barneavdeling på Rigshospitalet i København. Den ene jenta skal være livstruende skadd. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix
LIVSTRUENDE SKADD: To fire år gamle tvillingsøstre skal ha blitt knivstukket av sin egen far på en barneavdeling på Rigshospitalet i København. Den ene jenta skal være livstruende skadd. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To tvillingsøstre (4) skal være livstruende skadd etter å ha blitt knivstukket av sin egen far på Rigshospitalet i København.

Det skriver danske BT.

- Vi er på stedet nå, hvor vi har fått konstantert at det er snakk om en familietragedie. To barn er hardt skadd, og den ene er livstruende skadd. De er begge fraktet til traumesenteret på Rigshospitalet, sier vaktleder Mads Firlings til Ekstrabladet.

Hendelsen skal ha funnet sted på Rigshospitalets Ronald McDonald-hus, som ifølge BT er et sted for familier med alvorlig syke barn.

Ifølge danske medier skal faren til de to jentene skal ha hoppet ut av et vindu på sykehuset da politiet tok seg inn i rommet der hendelsen fant sted.

- Vi sparket inn døra, og der fant vi to tvillingjenter, begge såret av knivstikk. Den ene er i ytterste livsfare, sier Firings til BT.

De to jentene skal være fire år gamle, og deres far skal også være kritisk skadd etter hendelsen søndag formiddag.

- Tilstanden hans er også kritisk. Det er en meget tragisk sak. Vi er massivt til stede med psykologer, både til moren og de ansatte som fant jentene, sier Firings til avisa.

Det er moren til tvillingene som skal ha varslet politiet om hendelsen.

- Vi ble ringt opp av jentenes mor klokken 13.29. Hun forteller at hennes mann er på stedet og har truet med å drepe barna deres, sier vaktleder Mads Firlings til politiet i København, ifølge avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media