Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tvilsom helgen

Mor Theresa blir helgen med juks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pave Johannes Paul II utpeker snart Mor Theresa til helgen. Ikke alle er enige.

Den britiske journalisten Christopher Hitchens, som skrev boka 'Misjonærstillingen' om den albanskfødte nonnen, hevder i dagens Daily Mirror at pavekirken jukser.

Reglene krever bevis for at helgenkandidaten har utført to mirakler. Nominasjonen skal tidligst foretas sju år etter at kandidaten er død. Begge regler ble brutt, mener den tidligere trotskisten, kjent for sitt korstog mot Henry Kissinger.

Hitchens er forøvrig også radikaleren som støtter krig mot Saddam Hussein.

Journalisten som ikke er kjent for å grave ned stridsøker i utide, skiver at Mor Theresa tok imot penger fra diktatorer og svindlere, aldri bygde sykehusene hun skrøt av og levde langt fra idealene hun forkynte. Hun døde i 1997.Mer pavehets:

Tilgir misbrukte barn(TheOnion)

Velsigner alt han ser(TheOnion)

SNART HELGEN:Pave Johannes Paul II foran kjempeportrett av Mor Theresa i New Delhi for tre år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling