Tvinger fangevokterne til å kalle ham mister

Britiske Colin Gunn (43), notorisk drapsmann og gjengleder, vant fram etter klage i fengselet.

HADDE STØTTEGRUPPE: Colin Gunn (42) fikk opprettet en profil på Facebook og kunne kommunisere med sine kriminelle kamerater fra fengselet han soner for drap. Profilen fjernet profilen da den ble oppdaget i januar i år. Også denne støttegruppa er fjernet. Nå er Colin Gunn igjen i vinden etter at han vant fram med sin klage på det han mente var manglende respekt fra de ansatte i fengselet. FAKSIMILE: Facebook
HADDE STØTTEGRUPPE: Colin Gunn (42) fikk opprettet en profil på Facebook og kunne kommunisere med sine kriminelle kamerater fra fengselet han soner for drap. Profilen fjernet profilen da den ble oppdaget i januar i år. Også denne støttegruppa er fjernet. Nå er Colin Gunn igjen i vinden etter at han vant fram med sin klage på det han mente var manglende respekt fra de ansatte i fengselet. FAKSIMILE: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Colin Gunn (43) ble i 2006 dømt til et liv bak murene for å ha bestilt drapet på et uskyldig ektepar i et hevndrap om sønnen deres.

Nå har han sonet en stund og har sett seg lei av manglende respekt fra de fengselsansatte, melder nyhetsbyrået Press Associated.

Mannen, som er kjent som lederen av en av Storbritannias mest voldelige gjenger, har klaget til fengselets ombudsmann på at de ansatte bak murene ikke omtaler ham på riktig måte og mener at han bør adresseres med et mister før etternavnet sitt.

Skrev brev Dobbeldrapsmannen vant fram med klagen og tvinger nå fangevokterne til å kalle ham Mr. Gunn, melder Daily Mail.

Seieren hans ble offentlig kjent i et brev han skrev til sine medinnsatte i fangetidsskriftet Inside Time.

- Du må ikke akseptere dette, langt i fra. Jeg vant min sak hos ombudsmannen i desember 2009 mot Whitemoor fengsel som nektet å kalle meg Mr.Gunn, skriver han i brevet.

- Loven er på deres side, så ikke gi etter. Du vil vinne saken din og det vet fengselet ditt.

Fengselsvesenet ønsker ikke å kommentere saken overfor nyhetsbyrået, men bekreftet at deres ansatte skal omtale fangene med fornavn eller tittelen «mister» ved bruk av etternavn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer