TWITRET: Desiree Karlsen (23) trodde drømmejobben var i boks. Det var helt til hun Tvitret at hun så på Paradise hotel. foto: PRIVAT
TWITRET: Desiree Karlsen (23) trodde drømmejobben var i boks. Det var helt til hun Tvitret at hun så på Paradise hotel. foto: PRIVATVis mer

Tvitret om Paradise Hotel, fikk avslag på jobbsøknad

Desiree Karlsen (23) skrev på Twitter at hun så Paradise Hotel. Det skulle hun ikke gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): For den korte meldingen Desiree sendte ut ble også fanget opp av Kristian Severin Skeie, sjefen i reklame- og kommunikasjonsbyrået StudioSkeie, Oppegård-selskapet hun nettopp hadde søkt jobb i.

«Jeg dauer av Paradise hotel i dag» het det i meldingen oslokvinnen sendte ut.

- Det var på oppfordring fra meg han gikk inn på profilen min. Der så han meldingen som ble lagt inn onsdag.

Forbauset Torsdag kom det en e-post fra Skeie hvor beskjeden var kort og rett på sak.

«Ser av Twitter at du ser på Paradise hotel. Derfor kan du ikke jobbe sammen med oss».

- Hva tenkte du da?

- Jeg ble mildest talt forbauset. Jeg sendte bare OK tilbake på e-post og tenkte kanskje det var en spøk.

- Men det var det ikke?

- Nei. Jeg fant ut at jeg skulle gi ham fredagen på å trekke tilbake "spøken", men en slik e-post kom aldri, sier hun.

Ferdig utdannetDesiree Karlsen har nettopp avsluttet studiene innen markedskommunikasjon og ville ut på jobbmarkedet.

Hun har fortsatt jobben i dagligvarebransjen som hun tok for å finansiere studiene, men nå ville hun imidlertid bruke den lange utdannelsen sin og startet søket etter drømmejobben.

På Twitter kom hun i kontakt med StudioSkeie og alt virket positivt. Desiree så fram til å komme i en jobb relatert til utdannelsen hun hadde tatt.

- Jeg var så og si sikker på å få den. Det var sjefen i selskapet som oppfordret meg til å søke, og jeg var på et tre timer langt intervju. De sendte meg også alle vilkår for jobben.

- Hva skulle du gjøre i stillingen?

-I hovedsak jobbe opp mot nettopp sosiale medier, et område som interesserer meg mye. Jeg skulle til og med være med på et kundemøte kommende torsdag, sier Desiree Karlsen til Dagbladet.

- Jeg er sjokkert over at hva du ser på TV skal være avgjørende for om du skal få en jobb. Jeg har selv vært med på å avgjøre jobbsøknader og har aldri vurdert folks TV-vaner som avgjørende for om de passer i jobben.

Snakkis-Ser du ofte på Paradise hotel?

- Ikke sånn at jeg må. Ser på det når jeg kan. Jeg er jo ikke alene om det, og programmet gir en jo mye å snakke om med venner kan en vel si. Men når du bruker en masse tid og penger på en dyr utdannelse er det fortvilende å møte slikt, sier hun.

Dagbladet har vært i kontakt med StudioSkeie. De ønsker ikke å uttale seg nå, men melder at de vil sende ut en uttalelse om saken i løpet av ettermiddagen.