Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- TvNorge vil gi oss yrkesforbud!

Herodes Falsk rasende Det passer TvNorge-toppene dårlig at frilanskomikerne Falsk & Mathisen har gått fra TvNorge til TV3. Nå krever TvNorge en garanti fra TV3 om at herrene Falsk og Mathisen ikke blir å se på TV3 i høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jan Steinmann kan bare våge å nekte oss å jobbe i en annen kanal.

Herodes Falsk er rasende over TvNorges forsøk på å hindre ham og kollegaen, Tom Mathisen, i å arbeide for TV3.

- Dette er sterk kost. Det går ikke an å nekte oss å arbeide i en annen kanal. TvNorge fikk tilbudet. De avslo i første omgang. Seinere nølte de så lenge at vi, som frilansere, ikke hadde annet alternativ enn å gå til en annen kanal. Vi lever jo av dette, sier Falsk.

- Yrkesforbud aksepterer vi ikke!

Bak ryggen

Han er forbannet på TvN-sjefen.

- Ikke nok med at han vil ha en garanti fra TV3 om at vi ikke skal på skjermen i høst. Steinmann unnlater å gi oss beskjed om korrespondansen han fører om våre programplaner, hevder Falsk.

I et usedvanlig friskt, personlig brev til Jan Steinmann lar Falsk det gå tydelig fram at han ikke har mye til overs for utspillet.

- Jeg regner med at dette er et ledd i TvNorges krig mot TV3. Men vi er ikke interessert i å bli brukt som ammunisjon i dette TV-slaget, sier Falsk.

Salgsplakat

Falsk reagerer også med sinne over TvNorges framstøt overfor potensielle annonsører.

- I mars presenterte de en ny serie med Falsk & Mathisen som et av høstens høydepunkter. Da hadde TvN allerede sagt nei til en ny serie. Det var først den 3. april at de kom på andre tanker. Men da hadde vi gått til TV3. Stort frekkere enn dette går det ikke an å være, mener Falsk.

Duoen er nesten ferdig med opptakene til 12 nye programmer for TV3, sammen med Jan Arild Slinning, TvNorge-produsenten som ble produksjonssjef hos konkurrenten.

- Vi lar oss ikke stoppe, slutter Herodes Falsk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media