Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

TVNorge vil igjen produsere nyhetene

TVNorge sender egenproduserte nasjonalnyheter fra i morgen kveld. Flere journalister fra konkursrammede Nyhetskanalen har sagt seg villig til å arbeide for TVNorge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mye tyder også på at TV 2 kommer til å stå sentralt i produksjonen av TVNorges nyhetssendinger. I ettermiddag satt TVNorge-ledelsen i møte med nyhetsledelsen i TV 2. Her ble både den tekniske og den journalistiske produksjonen drøftet, men foreløpig har ikke de to selskapene kommet til noen konklusjoner, opplyser administrerende direktør Pål Trælvik i TVNorge til NTB.

Det var i kveld også forhandlinger med bostyret i konkursrammede Nyhetskanalen om tilgang til Nyhetskanalens teknikk og studio. Ifølge administrerende direktør Pål Trælvik er det TVNorge som eier dette utstyret.

Vil jobbe

Trælvik sier at flere av journalistene som hadde frilanskontrakt med Nyhetskanalen, har sagt seg villig til å produsere de kommende nyhetssendingene fra TVNorge fra i morgen kveld. Han understreker at ordningen er midlertidig inntil tv-kanalen har fått en mer organisert organisasjonsstruktur på beina.

Det er inngått en midlertidig avtale med TV 2-selskapet «Storm» om produksjon av værmeldingene. TVNorge regner med å ha den praktiske biten av nyhetsproduksjonen klar senest onsdag formiddag. Det er ikke inngått noen avtale med Arve Juritzen om produksjon av nyheter.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!