Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Twitter krasjet igjen

Dette er andre gang på få uker at mikrobloggingstjenesten gikk i svart.

GIKK I SVART: Twitter krasjet igjen i en halvtimes tid torsdag. Millioner av mennesker måtte være uten oppdateringer fra venner, kjendiser og nyhetsmedier. Foto: CASSANDRA VINOGRAD / AP PHOTO / NTB SCANPIX
GIKK I SVART: Twitter krasjet igjen i en halvtimes tid torsdag. Millioner av mennesker måtte være uten oppdateringer fra venner, kjendiser og nyhetsmedier. Foto: CASSANDRA VINOGRAD / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Twitter krasjet igjen i en halvtimes tid torsdag. Millioner av mennesker måtte være uten oppdateringer fra venner, kjendiser og nyhetsmedier.

Det er andre gang Twitter er nede på fem uker. 21. juni gikk den populære mikrobloggingstjenesten i svart i flere timer.

To slike episoder på kort tid kan være ødeleggende for Twitters omdømme etter at selskapet forsikrer at problemene de hadde i de første årene, er fikset.

Twitter, som startet opp i 2006, har hatt problemer med å håndtere den fenomenale veksten og det raskt økende antall tweets. Men det er satt inn store ressurser for å sikre størst mulig pålitelighet.

I forrige måned hadde Twitter 140 millioner aktive brukere som til sammen sendte rundt 400 millioner tweets. (©NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media