Ty (3) kvalt, vekket til live og kvalt på nytt av moren

Begravd på lekeplass. Drapssak ryster USA.

«Baby Angel»: Tre år gamle Tyruss «Ty» Toribio ble drept av sin egen mor og begravd på en lekeplass i New Mexico. Moren, Tiffany (23), har forklart at hun først kvalte ham, angret, vekte ham tilbake til livet før hun kvalte ham en siste gang. Foto: SCANPIX/AP Photo/Albuquerque Police
«Baby Angel»: Tre år gamle Tyruss «Ty» Toribio ble drept av sin egen mor og begravd på en lekeplass i New Mexico. Moren, Tiffany (23), har forklart at hun først kvalte ham, angret, vekte ham tilbake til livet før hun kvalte ham en siste gang. Foto: SCANPIX/AP Photo/Albuquerque Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Tiffany Toribio (23) har innrømmet at hun drepte sin tre år gamle sønn Ty, og begravde ham i sanden på en lekeplass i Albuquerque, New Mexico, melder CNN.

Kvalte ham to gangerGutten, nå døpt «Baby Angel», ble funnet sist fredag av en tilfeldig forbipasserende. De nye, grusomme detaljene ryster både et helt lokalsamfunn og garvede politietterforskere.- Hun plasserte hånda over nesa og munnen til sønnen og kvalte ham. Så angret hun seg, utførte hjerte-lunge-redning og vekket ham til live. Så bestemte hun seg for å utføre den originale handlinga hun begynte på, sier politisjef Ray Schultz.- Denne saken har vært veldig emosjonell for alle oss i avdelinga, sier Schultz videre til CNN.

Mor med barn fant liketI tillegg til en rekke punkter for barnemishandling er Toribio nå tiltalt for overlagt drap. Hun har forsøkt å begå selvmord etter at hun ble arrestert i går, og holdes for øyeblikket under observasjon.

- Det som gjør saken ekstra trist, er at da hun ble spurt om hvorfor hun drepte Ty, var svaret at hun ikke ville at han skulle vokse opp uten noen som brydde seg om ham - slik hun selv vokste opp, sier Schultz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer