Bompengestriden i regjeringen

Tybring-Gjedde: - Siv har ingenting å gi

Landsstyremedlemmer i Frp roser Siv Jensen for håndteringen av bompengestriden. De sier samtidig at hun ikke har mandat til å fortsette forhandlinger med de andre regjeringspartiene.

FERDIGFORHANDLET: Frp-leder Siv Jensen sammen med nestlederne Sylvi Listhaug og Terje Søviknæs sa etter landsstyremøtet i går at de har tatt stilling til et ferdigforhandlet kompromiss, og at de ikke har noe mer å gi til Venstre. Det er det full enighet om i Frps landsstyre. Foto: Heiko Junge/NTB
FERDIGFORHANDLET: Frp-leder Siv Jensen sammen med nestlederne Sylvi Listhaug og Terje Søviknæs sa etter landsstyremøtet i går at de har tatt stilling til et ferdigforhandlet kompromiss, og at de ikke har noe mer å gi til Venstre. Det er det full enighet om i Frps landsstyre. Foto: Heiko Junge/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter uker og måneder med frustrasjon, sinne og rasling med regjeringsexit i Frp har Siv Jensen åpenbart klart å samle partiet. Et «tilnærmet enstemmig» landsstyre stilte seg søndag bak det Frp beskriver som et ferdigforhandlet kompromiss mellom de fire regjeringspartiene.

En av de hardeste kritikerne til regjeringens bompengepolitikk, stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde, er fornøyd med hva partilederen har fått til.

- Vi hadde et langt møte og en god debatt. Vi kunne selvsagt ønsket enda mer, men vi fikk litt gjennomslag på alle seks kravene vi vedtok på forrige landsstyremøte. Så ut fra utgangspunktet, er vi rimelig fornøyd. Alt er bedre enn det var, sier Tybring-Gjedde.

Forstått alvoret

Frp sliter på meningsmålingene tre uker før lokalvalget. Partiet lekker til Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) og de mister velgere opp på gjerdet, til Senterpartiet, og til og med til Miljøpartiet De Grønne.

På vegne av grasrota har fylkesledere meldt inn et presserende behov for en avklaring før innspurten på valgkampen. Den opplever flere at de nå har fått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer