Tybring-Gjedde vil boikotte TGI Friday's etter Selbekk-nekt

Men restauranten fastholder at de aldri nektet Selbekk adgang.

KUNNE IKKE FOTOGRAFERES:  Dagen-redaktør sier han fikk beskjed om at var uønsket på TGI Friday's i Karl Johan. Restauranten selv sier det ikke stemmer. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
KUNNE IKKE FOTOGRAFERES: Dagen-redaktør sier han fikk beskjed om at var uønsket på TGI Friday's i Karl Johan. Restauranten selv sier det ikke stemmer. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frp-politiker Christian Tybring-Gjedde ønsker å boikotte restauranten TGI Friday's etter at Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk sier han ble nektet inngang der.

- Han har blitt framstilt som en person som har kontroversielle meninger, som TGI ikke vil assosiere seg med. Jeg oppfordrer alle folk til å boikotte TGI til de har kommet med en beklagelse til Selbekk, sier Tybring-Gjedde til Dagbladet.

- Ble nektet Det var da Dagbladet skulle portrettintervjue Selbekk på TGIs restaurant i Karl Johan i Oslo, at konflikten oppsto.

- Jeg møtte journalist og fotograf, og fikk beskjed om at vi var uønsket der inne. De sa det var så kontroversielt at Friday's ikke ville assosiere seg med saken, sier Selbekk til Dagbladet.

Dagbladets fotograf på stedet oppfattet det sånn at bildeforbudet først inntrådte etter at Selbekks navn ble nevnt. Selbekk er kjent for sine kristenkonservative standpunkt, som tidligere redaktør i Magazinet, og nåværende redaktør i Dagen.- Her har de gått rett i baret. Det er ingen som før har nektet en person å gjøre et intervju og bli tatt bilde av i en sofa, fordi han har et kontroversielt standpunkt. De kan ikke vri seg unna å stå for de verdiene vi alle har — ytringsfrihet og åpenhet, sier Tybring-Gjedde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.