ÅSTEDET: Ole Aamodt (55) ble drept natt til i går på Mørkved i Bodø. Foto: Geir H. Olsen/AB24
ÅSTEDET: Ole Aamodt (55) ble drept natt til i går på Mørkved i Bodø. Foto: Geir H. Olsen/AB24Vis mer

- Tyder på at han er knivstukket

Bodømannen Ole Aamodt (55) drept på Mørkved i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Den 55 år gamle Bodømannen, som i går ble pågrepet og siktet for forsettelig drap, er avhørt av politiet. Han har forklart seg om de faktiske omstendigheter i saken, men av hensyn til etterforskingen vil politiet foreløpig ikke si noe om hva han har forklart, heter det i en pressemelding fra politiet.

Ifølge politiet ble den siktede avhørt i går, og det ble foretatt en rekke vitneavhør i saken. Etterforskingen fortsetter i dag med flere avhør. I går ettermiddag ankom to etterforskere fra Kripos som bistår Bodø-politiet i arbeidet.

Avdøde vil bli obdusert i dag. Foreløpige undersøkelser tyder på at han er knivstukket, men dødsårsaken vil ikke bli avklart før obduksjonsrapporten foreligger.

- Åstedsarbeidet fortsetter med bistand fra Kripos. I tillegg til to lokale kriminalteknikere har vi fått bistand av to kriminalteknikere fra Kripos, opplyser politiet.

Det er sikret flere kniver fra åstedet, men det er foreløpig ikke avklart om noen av disse knivene har tilknytning til drapet.

Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av morgendagen.