BLE TATT:  Lørdag ettermiddag gikk det thailandske politiet ut med et bilde av mannen som er arrestert i forbindelse med bombeangrepet den 17. august. Foto: Politiet i Thailand/Scanpix
BLE TATT: Lørdag ettermiddag gikk det thailandske politiet ut med et bilde av mannen som er arrestert i forbindelse med bombeangrepet den 17. august. Foto: Politiet i Thailand/ScanpixVis mer

Tyrkisk statsborger (28) pågrepet for Bangkok-bombe

Samme mann som ble etterlyst rett etter, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er pågrepet for bombeangrepet i Bangkok 17. august der 20 mennesker mistet livet, er tyrkisk statsborger. Han passer beskrivelsen til den hovedmistenkte, opplyser politiet.

ETTERLYST FREDAG: Thailandsk politi sendte i går fredag ut dette etterlysningsbildet av en ung mann som ble fanget opp av to overvåkningskameraer 18. august - dagen etter at 20 mennesker ble drept av en bombe midt i Bangkok på Hindu Erawan Shrine. Mannen ble filmet da han kastet en plastpose i elva, og politiet skrev i etterlysningen at mannen er mistenkt for å ha tilknytning til bomben. Foto: ROYAL THAI POLICE/EPA NTB Scanpix.
ETTERLYST FREDAG: Thailandsk politi sendte i går fredag ut dette etterlysningsbildet av en ung mann som ble fanget opp av to overvåkningskameraer 18. august - dagen etter at 20 mennesker ble drept av en bombe midt i Bangkok på Hindu Erawan Shrine. Mannen ble filmet da han kastet en plastpose i elva, og politiet skrev i etterlysningen at mannen er mistenkt for å ha tilknytning til bomben. Foto: ROYAL THAI POLICE/EPA NTB Scanpix. Vis mer

Det er militæret i Thailand som lørdag ettermiddag opplyser at mannen er tyrkisk statsborger, skriver nyhetsbyråene AFP og Reuters.

Mannen ble pågrepet i en leilighet nord i Bangkok lørdag formiddag lokal tid og var ifølge politiet i besittelse av materialer som kan brukes til å framstille bomber.

En politikilde opplyser til nyhetsbyrået DPA at mannen er 28 år gammel. Ifølge naboer til leiligheten der mannen ble pågrepet, flyttet han inn om lag en måned før angrepet 17. august.

- Mannen ser ut som den vi leter etter, sier politiets talsmann Prawut Thavornsiri lørdag formiddag.

(NTB).