Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tyrkiske menn behandler oss bedre enn norske

Norsk venninnegjeng i 40-åra kjenner seg ikke igjen i at de lokale gutta er innpåslitne og pågående.

TRIVES: «Monica» (40) og venninnene har knyttet vennskapsbånd med lokale tyrkiske menn, som de beskriver som gentlemen. Her sammen med restauranteieren Mehmet (37). Til høyre barmann Emre (20). Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
TRIVES: «Monica» (40) og venninnene har knyttet vennskapsbånd med lokale tyrkiske menn, som de beskriver som gentlemen. Her sammen med restauranteieren Mehmet (37). Til høyre barmann Emre (20). Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Les også: - Norske jenter er billige

ALANYA (Dagbladet): Alanya tiltrekker seg ikke bare unge jenter i tenåra og begynnelsen av 20-åra. På utestedet Las Vegas i partygata Pier Street treffer Dagbladet en lystig og avslappet venninnegjeng i 40-årsalderen. Over hver sin drink sitter de og spøker og ler sammen med ei gruppe lokale menn.

- Vi kom for to dager siden, og har allerede fått flere mannlige tyrkiske venner, sier «Monica» (40).

- Stereotypi 40-åringen og de tre venninnene fra indre Østfold synes ikke beskrivelsen av tyrkiske menn som innpåslitne, pågående og potensielle voldtektsmenn har noe som helst med virkeligheten å gjøre.

- Vi har hørt at det liksom skal være slik, men det stemmer ikke i det hele tatt. Vennene våre er ekte gentlemen; de oppvarter oss, kjøper mat til oss, kjører oss gratis rundt omkring, og er absolutt ikke pågående, sier «Monica».

- De gir oss masse oppmerksomhet og behandler oss bedre enn menn hjemme i Norge gjør, sier hun.

Ikke redde Venninnegjengen er godt kjent med voldtektene som nylig skal ha skjedd mot to norske jenter i påska. De er likevel ikke redde for at det samme skal skje med dem.

- Vi er jo en del eldre og har mer livserfaring - vi vet å passe på oss selv og er ikke lettlurte. Vi tar våre forholdsregler, sier «Monica».

Hun understreker:

- Vi er lei av stereotypien om norske kvinner på ferie i Tyrkia. Vi ønsker å vise at virkeligheten ikke stemmer overens med myten.

Venninnegjengen, som ennå har fem dager til gode av solferien, legger ikke skjul på at de stortrives i Alanya.

- Vi kommer definitivt tilbake, konstaterer de.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media