Tysk kannibal spiste sin elsker

Tyske myndigheter har pågrepet en mann som drepte sin elsker og spiste ham og som hevder det var med offerets tillatelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 41-årige mannen innrømmet å ha filmet seg selv mens han kastrerte, myrdet, parterte og senere delvis spiste kjøttet. Mannen fortalte politiet at de to spiste det avskårne kjønnsorganet sammen mens offeret fremdeles var i live. Han skal ha frosset ned kjøttet og spist mesteparten av det. Han begravet kroppsdelene han ikke spiste, sier politiet.

Mannen er fra byen Kassel som ligger noen mil nord for Frankfurt. Mannen hevder at det 42 år gamle offeret hadde gitt ham sin tillatelse til å gjøre dette.

Under en ransakelse av mannens leilighet fant politiet frossent menneskekjøtt, rester av et skjelett og videokassetter med straffbart innhold. Den makabre historien begynte med en sexannonse. De to mennene delte interessen for lemlestelse og kannibalisme, sier etterforskere i saken.

Politiet fant fram til mannen da han satte inn en annen annonse på internett der han søkte etter et nytt offer som var villig til å la seg drepe.

(NTB-DPA)