Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tysk kvinne levde med sin døde mor i fem år

I over fem år levde en tysk kvinne med liket av sin mor. De uttørkede levningene ble oppdaget i Bayern i forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen på 55 år ble innlagt på psykiatrisk sykehus etter at politiet fant liket i blokkleiligheten hennes i München, ifølge avisen Süddeutsche Zeitung.

En sosionom skal ha forsøkt å besøke moren forrige torsdag, men ble nektet å komme inn. Sosionomen varslet politiet som ba brannvesenet om å bryte opp døren til leiligheten.

Ifølge politiet hadde flere beboere i blokken tidligere meldt om en «merkelig lukt» og varslet ledelsen om at de ikke hadde sett kvinnens mor på en stund.

Kvinnen skal i avhør med politiet ha fortalt at hun hadde delt seng med morens lik. Undersøkelser viser at moren døde av naturlige årsaker i mars 2009.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling