Tysk lastebilsjåfør mistenkt for 19 drap

Skal ha drept 19 mennesker i Tyskland, Frankrike og Spania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tysk politi arresterte mandag en mann som er mistenkt for å ha drept 19 mennesker i Tyskland, Frankrike og Spania.

Den 48-årige tyskeren er lastebilsjåfør, og han kjørte jevnlig fra Tyskland til de to andre landene, opplyser EU-byrået Eurojust. Han er identifisert som Volker E. og ble arrestert i Köln etter at han tilfeldigvis ble filmet av et overvåkingskamera i Spania idet han kvittet seg med et lik.

- Takket være spanske myndigheters vellykkede etterforskning, ble en mann som antas å være seriemorder, arrestert, heter det i en kunngjøring.

Mannen skal ha tilstått fem drap i Spania og Frankrike og ett i Tyskland. Drapet i Tyskland skal ha blitt begått i 1974 da den mistenkte kun var 15 år. Offeret var 14 år. De andre drapene fant sted fra 1999 til 2006, ifølge etterforskerne.

Da tysk politi kom for å pågripe mannen, fant de hår, klær og bilder av drepte prostituerte kvinner i Frankrike og Spania. Kvinnene skal ha blitt kvalt av «seksuelle» årsaker, oppgir påtalemyndigheten. Drapene skjedde ved Barcelona og Figueras i Spania, Plauen i Tyskland og Saintes og Reims i Frankrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer