Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tysk norgesreklame

Et prestisjetungt tysk reisemagasin har gitt ut et 164 sider stort ekstranummer om Norge som reisemål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tyske bobilene er et kjent innslag i Sommer-Norge. Det er ingen grunn til å tro at det blir færre av dem i år, etter at det prestisjetunge tyske reisemagasinet GEO har laget et spesialnummer om Norge. Over 164 sider bekrives landet i tekst, foto og annonser.

- Vi er veldig stolt over innholdet, som vårt kontor i Hamburg har sin del av æren for å ha fremskaffet, sier direktør Per Arne Tuftin i Norges Turistråd til NTB.

GEO Special trykkes opp i 230 000 eksemplarer, hvorav 78 000 distribueres utenfor Tyskland, blant annet til Norge.

- Målgruppen for magasinet er i første rekke kjøpesterke forbrukere, og det er også dem vi er på jakt etter, sier Tuftin.

Innholdet er mangfoldig - fra kunst og kultur på Finnmarksvidda, via det norske og nordiske fenomenet hytta, fjord-Norge og olje-Norge til metropolen Oslo og de flotteste turistrutene med skip, tog eller egen bil. Til og med feriehuset på Hamarøy til den mest kjente tysker i Norge, Horst «Derrick» Tappert, er omtalt.

Flere av GEOs lesere i Tyskland har lenge vært klar over at Norgesmagasinet var på trappene. Leserne kunne via magasinets internettsider stemme over hvilket av fire motiver som skulle pryde førstesiden.

.

GEOs artikkel om Oslo kan du også lese på interenett.

(NTB/Dagbladet.no)

BOBILER: De tyske bobilene kommer til Norge hver sommer. I år kan det bli flere.
DERRICK: Den tyske skuespilleren Horst Tappert har feriehus på Hamarøy. Det er også nevnt i GEO Specials norgesnummer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media