Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tysk par torturerte og drepte minst to kvinner

Minst to kvinner er blitt torturert og drept av en mann og en kvinne som er pågrepet i Tyskland, ifølge politiet.

-DREPTE TO: Tysk politiet arresterte forrige uke et par i 40-åra, som bodde i dette huset i Höxter. Politiet mener paret har torturert og drept minst to kvinner. Foto: Marcel Kusch / AFP / dpa / NTB Scanpix
-DREPTE TO: Tysk politiet arresterte forrige uke et par i 40-åra, som bodde i dette huset i Höxter. Politiet mener paret har torturert og drept minst to kvinner. Foto: Marcel Kusch / AFP / dpa / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret i 40-årene ble pågrepet i forrige uke og siktet for uaktsomt drap på en kvinne de hadde holdt innesperret.

Tirsdag opplyste politiet at den pågrepne kvinnen har innrømmet minst ett drap til. Flere andre kvinner skal ha blitt holdt innesperret av paret tidligere.

I forrige uke kjørte paret med en hardt skadd kvinne i bilen da de fikk motorstopp. Til slutt ringte de ambulanse, men den skadde kvinnen døde kort etter ankomst til sykehuset, og paret ble pågrepet.

Paret mistenkes nå for å ha holdt denne kvinnen innesperret og mishandlet henne i nesten to måneder. I tillegg mener politiet at de mishandlet, drepte, parterte og brente en kvinne i 2014.

Flere andre kvinner skal også ha blitt lokket med kontaktannonser til parets hus i en landsby i Höxter i delstaten Nordrhein-Westfalen.

- Vi kan ikke fullstendig utelukke at en tredje kvinne døde der, sier Ralf Östermann fra politiet i byen Bielefeld.

Politiet har ikke funnet noe som tyder på at de innesperrede kvinnene ble seksuelt misbrukt, og tror motivet i stedet er knyttet til maktmisbruk og sadisme.

Det pågrepne paret var tidligere gift, og kvinnen som nå angivelig har innrømmet to drap, skal selv ha blitt mishandlet av eksmannen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!