Tysk prinsesse i fylleskandale: - Da jeg fikset neglene, tenkte jeg over hvor mange muslimer jeg kan drepe

Så forsøkte hun å ta av seg klærne og angripe vakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tyske prinsessa Theodora Sayn-Wittgenstein (27), får nå massiv kritikk av flere da at det ble kjent at hun kom med rasistiske kommentarer, og angrep en sikkerhetsvakt pluss en førstehjelper etter en fuktig kveld på en eksklusiv oktoberfest, skriver britiske The Daily Mail.

Den tyske prinsessa deltok på en fest i regi av St. Andrews-studenter ved Kinkell Byre i Skottland da det gikk over styr for Sayn-Wittgenstein.

Drapstrusler Mot slutten av den fuktige kvelden forsøker Sayn-Wittgenstein å klatre over et gjerde i bakgården. Dette får en sikkerhetsvakt med seg, som ber prinsessa om å gå bort fra gjerdet. 27-åringen svarer med å ta av seg noen av klærne.

Til slutt blir prinsessa pågrepet av sikkerhetsvakten og ført ned i førstehjelpsrommet for å finne noen nye klær. Der nede er hjelpearbeider Farah Jasmin Hussain, som forsøker å hjelpe kvinnen, men Sayn-Wittgenstein var for full til å sette pris på hjelpen. I stedet sier hun noe som hun senere har fortalt at hun angret på.

Plutselig utbryter hun: «Da jeg fikset neglene mine i dag tidlig, tenkte jeg på hvor mange muslimer jeg kan drepe».

I tårer Hussain forlot rommet i tårer, ifølge The Daily Mail. Deretter reiser den tiltalte seg på en stol, og begynner å snakke om sine menneskerettigheter.

Til slutt faller hun, og sikkerhetsvakten må til for å stoppe den etter hvert relativt rabiate prinsessa, som forsøker å angripe hjelpearbeideren.

De ringer politiet, og Sayn-Wittgenstein blir pågrepet og ført til politistasjonen.

Varetekt Sayn-Wittgenstein, som bor i Tyskland, men som ga en adresse i Chelsea-området i London på rettspapirene, erklærte seg skyldig i to anklager om overgrep.

Kvinnen ble holdt i varetekt en helg, og bøtelagt med 1000 dollar av hoffet.

Hun forlot rettssalen med hodet dekket av en frakk, i tillegg til at hennes far, prins Ludwig, dekket hodet hennes med en paraply.

Forsvarsadvokat Douglas Williams, sa at Sayn-Wittgenstein hadde «brakte skam over seg selv og sin familie».

Samtidig forsvarer hun kvinnen, og sier at prinsessa ikke er rasistisk.

- Hun har ingenting i mot en spesiell gruppe. Men hennes oppførsel var kritikkverdig, og det må hun nå ta ansvaret for, sier Williams.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer