Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tyske menn forsvarer sine sex-ferdigheter

Tyske menn forsvarer seg indignert mot påstandene om at de ikke er særlig tess i senga. Hvis kvinnene ikke er fornøyd, bør de gå i seg selv og vurdere om de også kan ha noe av skylda, sier mannfolkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnene klaget tidligere i sommer over at mennene var lite interessert i erotikk, og at sexopplevelser med tyske menn best kan karakteriseres med ordene fort og gæli. Kanskje er det kvinnenes egen skyld at mennene vil ha det overstått fortest mulig, lyder svaret.

Det er selvsagt landets mestselgende avis, sensasjons-tabloiden Bild, som har dratt i gang sommerens store agurkdebatt i Tyskland. Argumentene som hagler fra begge sider, er alle nokså forutsigbare, men fremsettes med den største lidenskap.

Leger og sexologer syns idiotkrangelen skygger for andre og mer alvorlige spørsmål. Dårlig sædkvalitet er nemlig et voksende problem i Tyskland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media