- Tyske sikkerhetsfolk drept i Irak

Tyske myndigheter vil ikke kommentere meldingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den britiske avisen Sunday Telegraph melder at de to tyske sikkerhetstjenestemennene som ble meldt savnet i Irak i går er drept,

En tysk tjenestemann sier de ikke vil bekrefte noe før to lik som er funnet nedgravd er identifisert. Tidligere har også en annen tysk tjenestemann sagt at de to kanskje ikke er i live.

De to var på vei fra Jordan til Bagdad, der de skulle på jobb på ambassaden, da de forsvant onsdag. Sunday Telegraph trykket et bilde av et blodig lik.

Mujahedin-krigere sa de to hadde kjørt en japansk firehjulstrekker i en kolonne av seks biler. De kjørte forbi en veisperring nær byen Falluja, men geriljasoldatene sier de fulgte etter.De angrep med skytevåpen og rakettdrevne granater, og traff dekkene på den siste bilen, som skal ha vært den de to tyskerne satt i. De to ble skutt umiddelbart, ifølge avisen. Avisens korrespondent hevdet videre å ha sett identifikasjonspapirene til en 25 år gammel tysk mann.

Tyske myndigheter har bare bekreftet at de to sikkerhetstjenestemennene, som er 38 og 25 år gamle, har vært savnet siden onsdag.

(NTB-DPA)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer