Madeleine McCann

Tysker i politiets søkelys

Scotland Yard etterlyser informasjon om en 43 år gammel tysker i forbindelse med Madeleine McCann-saken.

FORSVANT: Madeleine McCann forsvant fra en leilighet på et portugisisk feriested kvelden 3. mai 2007, mens foreldrene var på en tapasrestaurant i nærheten med venner. Foto: NTB Scanpix
FORSVANT: Madeleine McCann forsvant fra en leilighet på et portugisisk feriested kvelden 3. mai 2007, mens foreldrene var på en tapasrestaurant i nærheten med venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mannen etterforskes av Scotland Yard i sammenheng med forsvinningen av Madeleine McCann i Portugal i 2007.

Tyskeren skal ha bodd i området McCann forsvant, men flyttet ut av boligen året før den angivelige kidnappingen fant sted, skriver Sky News. Politiet mistenker likevel at mannen skal ha oppholdt seg i området da den unge jenta forsvant.

Politiet har beslaglagt en campingvogn som de mener mannen brukte, og den undersøkes av kriminalteknikere. Etterforskerne ber nå om opplysninger om campingbilen og et annet kjøretøy som tilhørte den mistenkte, en Jaguar. Denne bilen overførte mannen til en annen person dagen etter at McCann forsvant.

- Noen der ute vet mye mer enn de vil ut med, sier etterforskningsleder Mark Cranwell til BBC.

Mannen skal være fengselet i Tyskland, hvor han soner for flere andre forhold. Ifølge Sky News skal den mistenkte mannens navn ha blitt oppgitt til politiet i 2017.

Madeleine McCann forsvant fra en leilighet på et portugisisk feriested kvelden 3. mai 2007, mens foreldrene var på en tapasrestaurant i nærheten med venner. En omfattende etterforskning av saken har så langt ikke ført fram, og jenta er aldri blitt funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer