Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tyskerne skal invadere Rimini

Avisa Bild fyller et fly med lesere for å vise Italia hvor herlige turister tyskere er. «Fjern de skitne øynene dine fra kona mi!» er allerede pugget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste nytt i ordkrigen mellom Tyskland og Italia er den gratis flyturen som dagsavisa Bild organiserer. En last tyskere skal innta feriebyen Rimini for å vise at tyske turister ikke er «hyper-nasjonalistiske, høylytte og arrogante» - slik det ble hevdet av statssekretær Stefano Stefani som har ansvar for turisme.

- Bild skal vise hvor vennlige, humørfulle og behagelige tyske turister egentlig er, fastslår avisa.

Gerhard Schröder avlyste onsdag Italia-ferien sin på grunn av den italienske mobbinga. Dagen etter arrangerte Bild en strand-demonstrasjon foran Italias ambassade i Berlin. Toppløse jenter på strandstoler skulle vise hvor «vakre, sexy og sjarmerende» det tyske folket er, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Dagsavisa har også tatt på seg å lære leserne strategiske italienske gloser. Som for eksempel:

  • «Fjern de skitne øynene dine fra kona mi!»
  • «God vin. Har du noen andre varme drikker?»
  • «Kan jeg gi deg min solstol?»
  • «Har du noe imot at jeg bruker euroene mine her?»

Det var i et intervju med en høyreekstrem avis at Stefano Stefani forrige uke kom med sin analyse av det tyske feriefolket.

- Tyskere er indoktrinert fra fødselen til å føle at de er best uansett hvilken situasjon de er i. De trenger IQ-tester, og invaderer høylytt italienske strender, fastslo statssekretæren.

  • I kveld meldte nyhetsbyråene at Stefano Stefani har trukket seg fra stillingen sin. Årsaken er stormen med kritikk etter sine kontroversielle uttalelser. Schröder sa tidligere i dag Stefani ville fått sparken på timen dersom han hadde vært medlem av den tyske regjeringen. I morgendagens Bild sier eks-statssekretæren - som lenge nektet å unnskylde uttalelsen sin - at han elsket Tyskland, og at han var lei seg hvis det han sa hadde ført til en misforståelse.
<B>HETE TYSKERE: Slik ser stridens kjerne ut - soltilbedende tyskere i Rimini.