Tyster kjørte i 158 km/t - ble ikke tiltalt

Polititysteren passerte en fotoboks i 158 kilometer i timen - uten førerkort. Han tilsto, men ble ikke tiltalt verken for råkjøringen eller for førerkortmangelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I politiets straffesaksregister står det at tysteren ble dømt for grisekjøringen. Rettssaken ble ført for lukkede dører, og dommen er hemmelig av hensyn til tysterens sikkerhet. Ifølge VG, som har lest dommen, er imidlertid tysteren ikke engang tiltalt for forholdet.

Polititysteren skal også ved en senere anledning ha passert en fotoboks i altfor stor fart, men uten at dette skal ha fått følger for ham.

Mannen er nå etterlyst over hele verden av politiet for å ha bestilt to leiemordere for å drepe en mann som tysteren selv anga i en narkotikasak.

Flere vitner skal ha vært redde for at det de fortalte til politiet, ville komme tysteren for øre på grunn av hans gode kontakter i politiet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer