WRESTLING: Daniel Bryan er tidligere tungvekt-verdensmester i World Wrestling Entertainment (WWE). Da en tyv brøt seg inn i huset hans på torsdag tok han saken i egne hender. Foto: AP Photo/WWE, Jonathan Bachman/Dagbladet
WRESTLING: Daniel Bryan er tidligere tungvekt-verdensmester i World Wrestling Entertainment (WWE). Da en tyv brøt seg inn i huset hans på torsdag tok han saken i egne hender. Foto: AP Photo/WWE, Jonathan Bachman/DagbladetVis mer

Tyv brøt seg inn i huset til tidligere verdensmester i wrestling

Det skulle han ikke ha gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En uheldig innbruddstyv lærte en alvorlig lekse da han brøt seg inn i huset til den tidligere verdensmesteren i tungvekt i World Wrestling Entertainment (WWE) Daniel Bryan i Phoenix i USA. Det skriver Reuters.

Det var på torsdag at 33 år gamle Bryan så to personer som løp ut bakdøra på huset til han og kona. Den tidligere profesjonelle bryteren la derfor på sprang etter tyvene og fikk til slutt tak i den ene tyven, en 22 år gammel mann.

Tommy Thompson, talsmann for politiet i Phoenix, sier at det oppstod en kamp mellom de to og at Bryan klarte å holde innbruddstyven under kontroll til politiet ankom. Den andre innbruddstyven kom seg unna.

Daniel Bryan, eller Bryan Danielson som han egentlig heter, sier han var sint over at noen hadde brutt seg inn i hjemmet han og kona bare hadde bodd i ti dager. Han skal også ha vært bekymra for deres to år gamle franske bulldog Josie.

Kvelertak Ifølge den tidligere verdensmesteren jaget han innbruddtyven rundt 100 meter før han fikk tak i han og fikk sagt noen «stygge ord». Han forklarte at han brukte et «rear naked choke»-grep, eller kvelertak, på mannen for å få han under kontroll, i stedet for sitt varemerkede «Yes!»-grep.

- Han var veldig, veldig sliten og det tok bokstavelig talt null innsats fra min side å få kontroll på ham, uttalte Bryan på en pressekonferanse på politistasjonen.

- Han gjorde veldig liten motstand.

- Skamfull Bryan skal også ha sagt at han skammet seg litt over å ha tatt saken i egne hender, og var glad for at det ikke skjedde noe verre.

Den uheldige innbruddstyven ble pågrepet mistenkt for innbrudd og hadde allerede en utstående arrestasjonsordre for kidnapping og innbrudd.

Bryan Danielson er rundt 178 centimeter høy og veier rundt 95 kilo. I tillegg til WWEs tungvektsbelte har han også hatt en rekke andre titler.