Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tyv sovnet på jobb

27-åringen som i går morges brøt seg inn på en medisinsk klinikk i Spania, sovnet på jobben da han prøvde en av legesenterets godstoler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Episoden, som skjedde i Madrid i Spania, er som hentet ut fra et av B-gjengens forsøk på rane Onkel Skrues pengebinge. Mannen våknet ikke før flere timer seinere. Da sto politiet rundt ham, klar til å bringe den trøtte tyven inn til et langt mindre behagelig opphold i fengsel.

Han hadde allerede brutt opp en stor metallboks inne på klinikken, men fant ut at han ville slappe av blant myke puter i den komfortable hvilestolen.

Med innbruddsverktøyet foran beina, og øynene godt igjen, ble han oppdaget av ansatte på legekontoret, som kom på jobb klokka ni om morgenen. De ringte politiet, som vekket mannen.

En talskvinne for politiet i Madrid ønsker ikke å kommentere saken overfor nyhetsbyrået Reuters, og viser til at saken skal for retten.