Tyven tok politibilen

Politiet i Grimstad glemte å ta ut bilnøklene da de skulle fakke innbruddstyven. Det gikk som det måtte gå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyven stakk av i politibilen da politiet kom for å sjekke melding om innbrudd i utenfor legesenteret i Fevik natt til lørdag, melder Fedrelandsvennen.

Snakket med tyven

Politimennene som kom til åstedet ville informere seg om innbruddet og snakket med en mann trodde var den som hadde varslet om innbruddet. Men han kastet seg plutselig inn i den sivile politibilen og kjørte av gårde.

De to politimennene hadde gått fra politibilen med nøklene i tenningslåsen.

Idet tyven forsvant fra stedet, kolliderte han med en uniformert politibil som akkurat var kommet. Deretter forsvant mannen i stor fart østover. En times tid senere ble den stjålne politibilen funnet i Arendal. Bilen var skadet og punktert på to hjul. Og dobbelttyven var forduftet.

- Tabbe

- Du kan si det var en tabbe av politifolkene å gå fra bilen med nøklene i tenningslåsen. Men vi kommer helt sikkert til å pågripe mannen, hans identitet er kjent og vi vet hvor han bor, sier operasjonslederen ved Agder politidistrikt.

Innbruddet ble ikke særlig innbringende for tyven. Tannlegen som holder til der innbruddet fant sted har sjekket kontoret og funnet ut at ingenting fjernet. Et musikkanlegg var revet løs og satt klart til å bli tatt med fra kontoret.