TYVERI: Elkjøp oppdaget tyveriet og ga politiet bilens registreringsnummer. Bilen tyvene forlot Elkjøp i, ble raskt oppdaget i Moss sentrum. Foto: Nyhetstips.no
TYVERI: Elkjøp oppdaget tyveriet og ga politiet bilens registreringsnummer. Bilen tyvene forlot Elkjøp i, ble raskt oppdaget i Moss sentrum. Foto: Nyhetstips.noVis mer

Tyvene kom ikke langt da de forsøkte å stikke av fra politiet

To menn i 20-årene er pågrepet.

Etter en svært kort politijakt i Moss sentrum, ble to personer pågrepet i forbindelse med et tyveri. Politiet ønsket å stoppe en bil ved jernbanestasjonen, men føreren unndro seg kontroll, og nektet å stoppe, skriver Moss Avis, som omtalte saken først.

- Noe tidligere i dag meldte Elkjøp i Moss om et tyveri av en Macbook. De to personene knyttet til dette kjørte fra stedet i en bil, sier Ronny Samuelsen, operasjonsleder i Øst politidistrikt, til Dagbladet.

Møtte patrulje

Elkjøp leverte bilens registreringsnummer over til politiet. Rundt klokka 19.10 var det en patruljebil i Moss som møtte denne bilen. Da de forsøkte å stoppe den forsøkte føreren å unndra seg kontroll.

Det var ikke mange meterne bilen kjørte før den havnet på taket.

- De kjørte inn i ei blindgate. Der kjørte denne bilen på ei betongtrapp som står tilknyttet til et hus i gata, og bilen havnet på taket, sier operasjonslederen.

Til sykehus

Politiet arresterte to personer på stedet, og datamaskinen ble funnet inne i bilen.

- Dette var to menn i 20-årene, begge kjenninger av politiet, sier Samuelsen.

En bergingsbil har tatt seg av bilvraket, som har fått store materielle skader. Bilen skal være svenskregistrert. De to personene skal derimot bare være lettere skadd, og ble sendt til sykehus for sjekk.

De to har ikke forklart seg overfor politiet ennå, men etter helsesjekken skal de settes inn i arrest, forteller Samuelsen.

STORE SKADER: En bergingsbilen har tatt seg av bilvraket, som har fått store materielle skader. Foto: Nyhetstips.no
STORE SKADER: En bergingsbilen har tatt seg av bilvraket, som har fått store materielle skader. Foto: Nyhetstips.no Vis mer