Tyvene tok bare saksdokumenter

Psykolog John Sandstrøm fikk natt til mandag kontoret endevendt av innbruddstyver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Sandstrøm ble det rotet forferdelig i skap med ømtålige dokumenter som omhandler klienter. Foreløpig har han ikke oversikt over hva som er forsvunnet.

-  En diktafon, en mobiltelefon og julepresanger er ikke rørt. Jeg kan ikke skjønne annet enn at tyven eller tyvene har vært på jakt etter saksdokumenter, uten at jeg aner hvilke det eventuelt skulle være, sier Sandstrøm til Dagbladet.

Bokmanus

Ifølge psykologen ble det under innbruddet fjernet en pc fra kontorlokalene i tredje etasje i Nedre Slottsgate 7.

-  Den tilhører tidligere stortingsrepresentant Jan Simonsen, som dermed har mistet deler av et bokmanus, sier Sandstrøm.

Etter det Dagbladet får opplyst, har det samtidig vært innbrudd i et advokatkontor og en salong i samme bygget natt til i går, men det skal ikke være stjålet verdisaker. De som tok seg inn bare rotet i lokalene.

Politiet fant kubein

Politiet undersøkte i går åstedene. Ifølge Sandstrøm lå det igjen et såkalt kubein etter tyven eller tyvene på hans kontor.

-  Jeg er sikker på at innbruddet skjedde seint søndag kveld eller natt til mandag, fordi jeg var på kontoret søndag ettermiddag. Da var alt i orden, sier Sandstrøm.

Krimmiljø

Han har tidligere vært fengselspsykolog, og har i ettertid hatt et utall straffedømte klienter. Etter det Dagbladet får opplyst, fins det dokumenter på hans kontor som kan være av stor interesse for det kriminelle miljøet.

Helsemyndighetene suspenderte for tre uker siden Sandstrøms psykologbevilling, fordi det er mistanke om korrupsjon i forbindelse med utstedelse av psykologerklæringer.

Sandstrøm nekter for at han har gjort noe ulovlig.

BESTJÅLET: John Sandstrøm.