Tyver brøt seg inn i Verdal fengsel

Klatret over gjerdet og knuste ei rute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De fleste som sitter bak lås og slå ønsker seg ut, men det finnes også de som bryter seg inn i et fengsel. Verken advarslene om tv-overvåkning eller 2,5 meter høye gjerder var nok til å holde en eller flere tyver borte fra Verdal fengsel i romjula. Nå er fengslet en projektor fattigere.

- Tyveriet ble meldt til oss ved sjutiden andre nyttårsdag, men tidspunktet for innbruddet er mellom 21. desember og 2. januar en gang, sier politioverbetjent Jan Roger Sivertsen på Verdal Lensmannskontor, til Adressa.no.

Ifølge politioverbetjenten har tyvene tatt seg over gjerdet som går rundt fengselsområdet, og deretter tatt seg inn ved å knuse ei rute i verkstedskontoret.

Det uvanlige innbruddet blir nå etterforsket, men hittil har politiet ingen mistenkte.

- Det er nok kjentfolk som prøver seg. De må ha hatt et mål i og med at alarmen utløses kort tid etter slike uregelmessigheter, sier Aunet til avisa.

Det er ikke første gang fengselet i Verdal har hatt besøk av ubudne gjester. Så seint som i mars 2007 hoppet noen over gjerdet, brøt seg inn, og stjal med seg en PC som var verdt nærmere 20.000 kroner, skriver NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer