Tyver fikk med seg 1,7 millioner fra kjøpesenter

SKI (NTB): Tyvene som i natt brøt opp to minibanker i Vinterbro Senteret utenfor Oslo, fikk med seg om lag 1,7 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De brøt seg inn i lokalet med bil ved 04.30-tiden. Politiet i Follo hadde ved 11-tiden i dag ikke pågrepet noen i forbindelse med milliontyveriet, og hadde heller ikke noen sikre spor å gå etter i saken.

-1,7 millioner er totalbeløpet. Pengene stammer fra begge minibankene, sier lensmannsfullmektig Bjørn Bakke i Follo politidistrikt til NTB.

Bakke opplyser at etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo er på åstedet og foretar tekniske undersøkelser, mens politiet i Follo tar seg av den taktiske etterforskningen.

Brukte biler

Politiet opplyser at tyveriet må ha blitt utført med minst to biler. Den ene er kjørt inn i lokalet gjennom en glasskyvedør i første etasje.

Der har så sjåføren stoppet ved minibanken som står cirka midt i bygget, brutt den opp, og kjørt ut gjennom en tilsvarende dør i den andre enden.

Politiinspektør Espen Jamissen ved Follo politidistrikt i Ski sier at tyvene sannsynligvis også kjørte inn med bil i annen etasje gjennom en glasskyvedør som skiller butikklokalet og det tilstøtende garasjeanlegget.

ETTERFORSKNING: Politiet leter etter spor ved minibanken i kjøpesenteret på Vinterbro i dag.