Tyver klipte plenen

.. før de stjal gressklipperen til Paul (75).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da Paul Pedersen (75) fra Porsgrunn kom hjem fra ferie, var plenen hans helt nyklippet. Men gressklipperen hans var forsvunnet. Under presenningen der klipperen sto, hadde noen plassert en gammel trillebår i stedet, skriver Varden i dag.

– Tror du ikke tyven hadde satt trillebåra under – antakeligvis for at det skulle ta litt tid før vi oppdaget det, sier Pedersen til avisa.

Utspekulerte

Tyven hadde antakeligvis klippet plenen først, for å ikke vekke mistanke da han senere stakk av gårde med plenklipperen, forteller 75-åringen til Dagbladet.no.

– Naboene hadde sett en gutt i 16-17-årsalderen klippe plenen vår, og de hadde også snakka med han. De trodde han var engasjert av oss, og hadde ingen mistanke om at det var en tyv, sier Pedersen til Dagbladet.no.

Gutten skal ha vært i hagen sammen med ei litt yngre jente. Også snøfreseren som sto utenfor huset, var også forsøkt startet, men den hadde ikke tyvene fått med seg. Pedersen er overrasket over hvor utspekulert tyven var.

– Nabokona så at gutten kom syklende til eiendommen vår den ene dagen. Men han må ha satt fra seg sykkelen, så dagen etter han klipte plenen kom han og hentet den igjen. Det er jo frekt som bare det, sier han oppgitt.

- Forbannet

FANT TRILLEBÅRA UNDER PRESENNINGEN: Paul Pedersen (75) kom hjem fra ferie og fant plenen nyklippet. Snart fant han ut at plenklipperen hans også var blitt borte, og at denne gamle trillebåra hadde blitt plassert under presenningen der klipperen sto. Foto: OLAV BØE/VARDEN
FANT TRILLEBÅRA UNDER PRESENNINGEN: Paul Pedersen (75) kom hjem fra ferie og fant plenen nyklippet. Snart fant han ut at plenklipperen hans også var blitt borte, og at denne gamle trillebåra hadde blitt plassert under presenningen der klipperen sto. Foto: OLAV BØE/VARDEN Vis mer

Han skal ned på politistasjonen for å levere en anmeldelse i saken i dag, men har ikke noe håp om å få tilbake den flunkende nye gressklipperen.

– Jeg er litt forbannet, tross alt er det en god del penger det er snakk om for oss pensjonister. Men jeg får bare skaffe meg en ny gressklipper, sier Paul Pedersen.