Tyver klipte plenen

.. før de stjal gressklipperen til Paul (75).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Paul Pedersen (75) fra Porsgrunn kom hjem fra ferie, var plenen hans helt nyklippet. Men gressklipperen hans var forsvunnet. Under presenningen der klipperen sto, hadde noen plassert en gammel trillebår i stedet, skriver Varden i dag.

– Tror du ikke tyven hadde satt trillebåra under – antakeligvis for at det skulle ta litt tid før vi oppdaget det, sier Pedersen til avisa.

Utspekulerte

Tyven hadde antakeligvis klippet plenen først, for å ikke vekke mistanke da han senere stakk av gårde med plenklipperen, forteller 75-åringen til Dagbladet.no.

– Naboene hadde sett en gutt i 16-17-årsalderen klippe plenen vår, og de hadde også snakka med han. De trodde han var engasjert av oss, og hadde ingen mistanke om at det var en tyv, sier Pedersen til Dagbladet.no.

Gutten skal ha vært i hagen sammen med ei litt yngre jente. Også snøfreseren som sto utenfor huset, var også forsøkt startet, men den hadde ikke tyvene fått med seg. Pedersen er overrasket over hvor utspekulert tyven var.

– Nabokona så at gutten kom syklende til eiendommen vår den ene dagen. Men han må ha satt fra seg sykkelen, så dagen etter han klipte plenen kom han og hentet den igjen. Det er jo frekt som bare det, sier han oppgitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer