Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tyver slo til mot flodbølgeoffer - igjen

Tirsdag skrev lokalavisa om familien som fortsatt oppholder seg i Thailand. Dagen etter slo tyvene til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var i går Dagbladet skrev om Bærumsfamilien som oppleve katastrofen i Thailand for så å oppleve å komme til Norge der huset var rundstjålet. Saken ble omtalt i lokalavisa Asker og Bærums Budstikke mens familien fortsatt var i Thailand. Familien at tyvene kan ha bestemt seg for å robbe huset etter å ha lest avisa.

Leste de avisa?

I dag ble det klart at det har vært innbrudd hos familien Guri Olsen og Nils Petter Berg. Ekteparet og de to ungene er ennå ikke kommet hjem fra Koh Samui i Thailand

Tirsdag omtalte både Dagbladet og Tønsbergs Blad familien. Nøtterøy-familien lever i beste velgående selv om de opprinnelig sto på savnetliste til Kripos, og det ble det opplyst om i artikkelen i avisa.

Ti over halv to i natt så en nabo baklysene på familiens bil som tyvene stjal. Like etter ble politiet varslet.

Stakk av med bilen

Tyvene brøt seg ifølge Tønsbergs Blad inn gjennom et kjellervindu og huset er endevendt. Siden familien ikke har sett på tilstanden selv, har ikke politiet full oversikt over hva som er borte.

Det ser ut til at tyvene i alle fall har stukket av med TV, video og datautstyr, i tillegg til famliens 2002-modell VW Passat med registreringsnummer LH 98992.

Frykter politiet at ransmennene følger med i avisene på hvem som er bortreist?

- Det ønsker jeg ikke å spekulere i, sier politiadvokat Linn Tea Aafos til Dagbladet.no. Hun bekrefter at hun vært i kontakt med fornærmede, men ønsker utover det å kommentere saken.

Politiet oppfordrer personer som har sett den sølvfargede Passaten om å kontakte dem.

I morgen drar familien hjem til Norge.

STO PÅ LISTA:</B> Var aldri savnet. Familien Berg var på Koh Samui da flodbølgen kom. De var aldri i fare. Men når de kommer hjem i morgen kommer de til et endevendt hus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media