Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tyver sperret inne av brøytebil

Tre personer endte i arresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjåføren var ute og brøytet da han ble oppmerksom på bilen med tre ukjente menn i. Dermed sperret han dem like godt inne med brøytebilen.

- Det startet med melding om et tyveri fra Valldal Samdrift. Brøytebilsjåføren ringte og sa han hadde kjørte foran bilen deres og sperret dem inne slik at de ikke kunne kjøre vekk, sier operasjonsleder Leif Arne Valderhaug ved Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Sjåføren tilkalte flere karer fra bygda og da politiet ankom stedet etter cirka halvannen times kjøring fra Ålesund, sto rundt tjue sambygdinger rundt bilen med de tre inni.

- De var veldig svette og var glade for at politiet kom og pågrep dem, sier Valderhaug.

Politiet oppfordrer publikum om generelt ikke å følge brøytesjåførens eksempel, men lot det passere denne gangen siden han og hans medhjelpere var i stort flertall.

Tyvene hadde blant annet brutt seg inn i fellesfjøset og i en bil og fått med seg en dataskjerm og en jakke. Politiet sier at alt tyvegodset er kommet til rette.

De tre pågrepne er en mann i 50-årene fra Molde, en i 40-årene fra Sykkylven og en mann i 30-årene fra Skodje.

- Alle er godt kjent av politiet. De sitter nå trygt i arresten hos oss, sier Valderhaug.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling