Tyver tok selfier da de raidet spilleautomater - nå er de dømt

Ble tatt med over 1000 ettpundsmynter.

TYRVERISELFIE: Selfiene som Daniel Hutchins og hans medsammensvorne tok i forbindelse med tyveriene, gjorde det lett for britisk politi. FOTO: North Yorkshire Police
TYRVERISELFIE: Selfiene som Daniel Hutchins og hans medsammensvorne tok i forbindelse med tyveriene, gjorde det lett for britisk politi. FOTO: North Yorkshire Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To unge britiske menn er i Bradford Crown Court dømt til fengsel etter et tyveriraid mot spilleautomater, melder BBC.

På forsommeren i 2014 raidet Benjamin Robinson (30) og Daniel Hutchins (24) spillemaskiner over hele England. De to mennene hadde dratt balaclavaer over hodet for å skjule identiteten sin under innbruddene, men det hjalp til syvende og sist ikke så mye.

- Jackpot De to bestemte seg nemlig for å selfier av seg selv, mens de smilte og feiret etter å ha fått fatt i pengene.

- Vi visste at vi hadde truffet jackpot da vi etterforsket dem, sier sjefetterforsker Matt Walker.

De to mennene ble stoppet rundt midnatt 27.juni i 2014 på A65 nær Skipton i Yorkshire. De to mennene hadde nektet å stoppe for politiet, da de hadde blitt observert i høy hastighet.

Tusen ettpundsmynter Da politiet gikk gjennom bilen ble det funnet mer enn tusen ettpundsmynter, i tillegg til 2000 pund i sedler. Det ble også funnet balaclavaer og en skrutrekker.

Under et rettsmøte i november i fjor erklærte de to mennene seg skyldig i tyveriene.

- Jeg bryr meg ikke om at jeg er skyldig. Jeg er ikke bekymret. Jeg elsker det, sa Robinson da han forlot retten.

Felt av grådighet Og nå er altså de to mennene dømt. Robinson ble dømt til 32 måneders fengsel, mens hans medsammensvorne fikk seks måneders betinget fengsel, med en prøvetid på to år.

- Til slutt var det deres grådighet, arroganse og forkjærlighet for selfier som felte dem, sier sjefetterforsker Walker i en pressemelding.

Han sier at politiet er tilfreds med at de lykkes i å sette en stopper for de to mennenes tyveriraid.

- Etterforskningen viste at de gikk etter spilleautomater landet rundt, sier Walker.

UTBYTTET: Politiet fant store mengder ettpundsmynter, over 1000, samt over 2000 pund i sedler i bilen til de to mennene. FOTO: North Yorkshire Police
UTBYTTET: Politiet fant store mengder ettpundsmynter, over 1000, samt over 2000 pund i sedler i bilen til de to mennene. FOTO: North Yorkshire Police Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer