Tyverivitner truet med pistol

Grovt tyveri i Valdres. - Han skrek at han skulle skyte, forteller sjokkerte vitner.

SJOKKERTE: Seiwan Catif, Daniel Offerdal og Roger Brenden ble truet med pistol av urmakertyver. Foto: KRISTIN BØHN EVENSEN
SJOKKERTE: Seiwan Catif, Daniel Offerdal og Roger Brenden ble truet med pistol av urmakertyver. Foto: KRISTIN BØHN EVENSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Vestoppland politidistrikt fikk litt over 03.30 i natt melding om innbrudd i en Urmakerforetning i Fagernes i Valdres natt til i dag søndag.

- Det ble observert en sort VW Golf i forbindelse med tyveriet, som vi har funnet. Vi jobber nå ut fra spor fra den, sier operasjonsleder Tom Midthaug, som forteller at vitner hadde gjort observasjoner av bilen i forkant.

Ifølge avisa-valdres.no var flere politipatruljer, samt politihelikopter med i søket etter bilen.

- Vi skal undersøke saken nærmere etterhvert. Det er vitner til saken, som vi kommer til å snakke med, sier Midthaug til Dagbladet.

Han forteller at politiet ikke har veldig mye å gå på.

- Det er observert hvertfall to gjerningsmenn, men det er sannsynligvis tre, sier han.

— Noen jenter ringte til oss på Vertshuset og sa hva som foregikk. Da vi kom til stedet truet den ene med pistol, mens den andre skrek «skyt, skyt», forteller Daniel Offerdal til avisa-valdres.no.

Seiwan Catif og Roger Brenden var også til stede, og Brenden kan bekrefte at han så en pistol. De ble vitne til et dramatisk innbrudd, der en svart VW Golf hadde rygget inn i forretningen, skriver avisa videre.